Ungarsk gryderet

Ungarsk gryderet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store kartofler
1 spsk.olivenolie
30 g.smør
1 løg - hakket
1 rød og 1 grøn peberfrugt - grofthakkede
440 g.flåede tomater fra dåse
2.5 dl.grønsagsbouillon
2 tsk.kommen 2 tsk paprika
 salt
 friskkværnet sort peber
 
 Sprøde croutoner:
2.5 dl.olie
4 skiversandwichbrød - skåret i 1 cm tern
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i store tern. Olie og smør opvarmes på en stor pande. Kartoffelternene steges sprøde under jævnlig omrøring. Løg samt peberfrugt tilsættes og steger med i 5 min. Derpå blandes flåede tomater, bouillon, kommen og paprika i. Smag til med salt og peber. Retten koger videre uden låg i 10 min til kartoflerne er helt møre. Serveres med sprøde croutoner. Croutoner: Olien opvarmes på en stor stegepande. Brødterningerne steges gyldne og sprøde, ca. 2 min. Vend dem konstant på panden. Lægges kort på fedtsugende papir.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 30 min Tilberedning: 30 min





karakterer:
Opskriften er vist 24626 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-21 22:29:40
skal der ikke nogen form for kød i denne ret ?