Ungarsk gryderet
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Ungarn Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i store tern. Olie og smør opvarmes på en stor pande. Kartoffelternene steges sprøde under jævnlig omrøring. Løg samt peberfrugt tilsættes og steger med i 5 min. Derpå blandes flåede tomater, bouillon, kommen og paprika i. Smag til med salt og peber. Retten koger videre uden låg i 10 min til kartoflerne er helt møre. Serveres med sprøde croutoner. Croutoner: Olien opvarmes på en stor stegepande. Brødterningerne steges gyldne og sprøde, ca. 2 min. Vend dem konstant på panden. Lægges kort på fedtsugende papir.
Tips: Forberedelsestid i alt: 30 min Tilberedning: 30 min |
|
Opskriften er vist 24678 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer ditte - 2008-04-21 22:29:40 skal der ikke nogen form for kød i denne ret ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne