Cumberlandpølser med tranebærsennep
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
Tænd grillen.
Steg pølserne over middelvarme i 6-8 minutter på hver side, eller indtil de er gyldenbrune. Imens røres senneppen sammen med tranebærsauce, og sukker og eddike røres i. Server pølserne rygende varme med tranebærsennep Tips: Hvis du ikke kan få cumberlandpølser, kan du bruge en anden kødfuld pølse med krydderurter. Kalkunpølser er særlig gode med tranebærsennep. |
|
Opskriften er vist 12035 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne