Smørboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Smørret smeltes, og mælken tilsættes. Æg + gær piskes ud heri.
Rør resten af ingredienserne i.
Form til ca. 16 boller, der pensles med æg. Lad bollerne efterhæve ca. 20 minutter. Bag dem i 225 grader forvarmet ovn ca. 12 min. |
|
Opskriften er vist 29116 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Heike - 2017-03-11 11:43:11 Rigtig gode og luftige boller. Lod dem forhæve 20 min. Mia - 2013-09-15 13:01:23 Skal dejen være så klistret at man ikke kan ælte den? Måtte forme bollerne med ske! Kris - 2010-09-10 15:00:12 Rigtig gode boller :-) .. Jeg tilsatte lidt hvedekerner,super lækkert ! KAN ANBBEFALES ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne