Smørmakroner
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Bland først sukker og æg sammen.
Kom derefter smørret i og arbejd det sammen, til det bliver en jævn blanding.
Bland så forsigtigt mel og hjortetaksalt i.
Rulles ud i fingertykke stænger, som skæres i små stykker, der sættes på plade og trykkes lidt flade. Da de flyder ret kraftigt, må de ikke laves for store. |
|
Opskriften er vist 14493 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-12-17 07:36:31 Hvad er macronmasse og hvor køber man det? anonym - 2010-11-10 08:33:28 hvad er makronmasse?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne