Østrigsk - Ungarsk fletbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Østrig Indsendt : |
|
|
Gæren smuldres og udrøres med ½ dl af den 35 grader lune fløde. Sukkeret tilsættes. Lad gærblandingen stå ca. 15 minutter til den skummer lystigt.
Nu tilsættes resten af flødes, der er lunet til 35 grader, de sammenpiskede æg, det smeltede smør, salt og mel. Dejen æltes sammen til den er blank og smidig og slipper bord og hænder. Den færdige dej skal være ret blød. Dejen stilles til hævning et lunt sted i ca. 1 ½ time. Dejen slås ned og formes til et stort fletbrød - eller til to små. Del dejen i 3 eller 6 lige store portioner og tril disse ud til lange tynde stænger. Flet disse løst sammen tre og tre og fold enderne ind under fletningerne inden brødene sættes til efterhævning på en smurt bageplade. Lad brødet efterhæve ca. 30 minutter. Det pensles med sammenpisket æg og bages i en 225 grader varm ovn i ca. 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 13020 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Oliver - 2018-03-05 11:18:30 Der mangler en brskrivelse af hvad det er |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne