Smørlapper

Smørlapper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.mælk
100 g.gær
100 g.sukker
100 g.fedtstof
15 g.salt
3 æg
1000 g.hvedemel
 
 Fyld:
100 g.smør
100 g.Brun farin
 
Opskrift:
Lun mælken og rør gæren ud heri. Bland de øvrige ingredienser i. Slå dejen godt sammen til den er blank og smidig. Lad dejen hæve ca. 25 minutter.

Del dejen i små stykker og slå dem op som almindelige boller. Lad dem ligge lidt på bordet, indtil de ikke mere er så faste. Derefter rulles de lidt aflange og sættes på plade. Når de er hævet en smule trykker man med en finger en fordybning i midten, og i denne fordybning smører man fyldet.

Når smørlapperne er hævet tilstrækkeligt overdrysses de til slut med brun farin og bages i en ovn der ikke må være for kold.

Fyld:
Smørret smeltes en smule og røres op med farin.





karakterer:
Opskriften er vist 5271 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu