Smørlapper
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken og rør gæren ud heri. Bland de øvrige ingredienser i. Slå dejen godt sammen til den er blank og smidig.
Lad dejen hæve ca. 25 minutter.
Del dejen i små stykker og slå dem op som almindelige boller. Lad dem ligge lidt på bordet, indtil de ikke mere er så faste. Derefter rulles de lidt aflange og sættes på plade. Når de er hævet en smule trykker man med en finger en fordybning i midten, og i denne fordybning smører man fyldet. Når smørlapperne er hævet tilstrækkeligt overdrysses de til slut med brun farin og bages i en ovn der ikke må være for kold. Fyld: Smørret smeltes en smule og røres op med farin. |
|
Opskriften er vist 5271 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne