Smørkrans med cremefyld
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Smørkransen er fryseegnet, men optøningen tager lang tid. Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt det grundigt sammen til en smidig dej. Lad det hæve lunt og tildækket ca. 1 time.
Fyld 1: Bland alle ingredienserne i en gryde og varm op til kogepunktet under piskning. Når det bliver tykt, slukkes for blusset, og fyldet afkøles. Slå dejen ned og rul halvdelen ud til en cirkel, der lægges i bunden og op ad siderne på en godt smurt springform. Fyld 2: Resten af dejen rulles ud til en rektangel på 12 cm's brede. Smør dejpladen med æg og drys med sukker og kanel. Rul dejen sammen til en roulade, der skæres i 3 cm. tykke skiver. Fordel æggecremen i springformen og læg skiverne derpå. Pensl med sammenpiskede æg og bag i ovn ved 200 grader i ca. 35 min. Lad den afkøle i form på en rist. Før servering pyntes smørkransen, med glasur. Tips: |
|
Opskriften er vist 23155 gange,
og udskrevet 656 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne