Champignonsauce
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Oprindelsesland : Danmark Kilde : Postgården Reersø Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 260762 gange,
og udskrevet 6890 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (90 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2017-01-29 12:19:01 Elsker den her sovs men laver den lidt om så jeg bedre kan li den men ellers en rigtig god svampe sovs ❤️ Maria - 2017-01-21 14:09:23 Elsker den her sovs men laver den lidt om så jeg bedre kan li den men ellers en rigtig god svampe sovs ❤️ Shannie - 2016-11-06 13:29:24 Rigtig lækker sovs.. 😊 .. Jeg tilsatte sammen med champignon 2 tynd snittet løg, og da jeg ikke havde estragon, brugte jeg et bundt frisk persille.. Virkelig lækkert.. Helene - 2016-06-19 17:29:55 Super god sauce, har lavet den mange gange efterhånden :) Kan virkelig anbefales. Helene - 2016-06-19 16:58:40 Super god sauce, har lavet den mange gange efterhånden :) Kan virkelig anbefales. Troels T - 2015-10-26 15:04:10 Rigtig god sovs som vi brugte til fyldt svinemørbrad og ovnkartofler. Ingrid - 2014-12-31 15:54:59 Fantastisk sovs! anonym - 2013-10-29 16:59:01 Super lækker sauce, kan virkelig anbefales, putter dog selv en spiseske Soya i, og en spiseske dijonsennep Maja - 2011-08-27 17:09:22 Mmmmmm den er super god !! Michael G. - 2010-02-20 16:24:24 Det er en kanon god sauce, og er nem at lave, tager noget tid før den får konsistens, men er værd at vente på. Takker mange gange for denne opskrift... :-) Martin - 2008-12-12 17:55:12 Simpelthen så lækker en sag :-)... Smager forrygende Anja - 2007-12-21 11:00:36 Super sauce der passer til mange forskellige retter. Ewsen - 2007-02-19 14:03:19 Rigtig lækker!! Jeg tilføjede nogle baconstrimler, og det blev den endnu bedre af : ) Mette - 2005-01-01 01:01:01 Brugte den til min svendeprøve super anonym - 2005-01-01 01:01:01 knaldgod sauce til rødt kød. Lavede den til en helstegt oksemørbrad. Skal prøve den til roastbeef i aften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne