Sandefjordsmør - Sandefjord smør

Sandefjordsmør - Sandefjord smør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kryddersmør

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør

Ukendt oprindelseslandKilde : Matopskrifter.no

Indsendt :     

Ingredienser:
0.5 dl.fløde
2 spsk.kruspersille finhakket
200 g.smør
1-2 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Hæld fløde og kruspersille i en gryde og lad det koge næsten ind. Skær smørret i bider og rør det i persilleblandingen til det er helt smeltet. Saucen skal ikke koge etter at smørret er rørt ind.

Serveres til torsk ved jul.





karakterer:
Opskriften er vist 13556 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-07-03 13:31:37
yummy. jeg har også prøvet å variere med litt grov sennep med litt honning istedet for sitron saft. Da blir den også litt fyldigere. Prøv deg fram med mengde sennep.

  -   2010-02-15 20:04:32
Saucen bliver ekstra spændende ved at tilføje kappers