Sandefjordsmør - Sandefjord smør
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : |
|
|
Hæld fløde og kruspersille i en gryde og lad det koge næsten ind.
Skær smørret i bider og rør det i persilleblandingen til det er helt smeltet.
Saucen skal ikke koge etter at smørret er rørt ind.
Serveres til torsk ved jul. |
|
Opskriften er vist 13556 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2020-07-03 13:31:37 yummy. jeg har også prøvet å variere med litt grov sennep med litt honning istedet for sitron saft. Da blir den også litt fyldigere. Prøv deg fram med mengde sennep. Malene - 2010-02-15 20:04:32 Saucen bliver ekstra spændende ved at tilføje kappers |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne