Rejesmør
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Rejerne stødes eller hakkes meget fint og blandes med det rørte smør. Fint klippet grøn dild kan tilsættes. Bruges til kogte fiskeretter eller i sandwiches. Rejesmør kan også laves af skallerne som hummersmør.
|
|
Opskriften er vist 9677 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne