Grøn Sovs
Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Mayonnaisen røres med citronsaft og tilsættes krydderurter og creme fraiche. Smages til med salt og peber. Kan serveres til samme retter som foreslået for dildmayonnaise.
|
|
Opskriften er vist 19395 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Gorky - 2012-05-31 19:06:59 Superfin kold sovs, der er god til en ovnbagt sommersalat (courgetter, kartofler, tomater nøddedressing); findes i Paul Holts vegetarkogebog, Grøn Gastronomi |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne