Bearnaisesmør
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Smørret røres hvidt og blødt med fløden og tilsættes de øvrige ingredienser. Serveres til grillretter, stegt fisk eller kød.
|
|
Opskriften er vist 21780 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-08-22 11:38:03 3 skalottoløg finthakkes. 2 spsk hvidvin. 2 spsk vineddike. 2tsk tørret estragon. 2tsk tørret persille. koges i en kasserolle til det kan samles. røres i blødt usaltet smør og til sidst saltes med læsøsalt efter behag. og så på køl. velbekommen. mums. linda - 2007-08-14 12:50:26 Jeg havde nok droppet dilden og tilsat nogle grovhakkede estragon blade |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne