Rørt smør
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Indsendt : Red : |
|
|
Smørret lunes let, men må ikke smelte. Det røres let og blødt, indtil det har konsistens som en tyk creme. Tilsætning af en ½ - 1 spsk. kogende vand eller suppe letter røringen.
Smørret må ikke blive stift igen før serveringen, så det skal helst røres kort forinden og ellers stilles så lunt, at det beholder den bløde konsistens. Rørt smør kan varieres ved forskellig tilsmagning. |
|
Opskriften er vist 11538 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne