Ansjossmør
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Rørt smør tilsættes kødet af ansjoser, der passeres gennem en sigte først. I stedet for ansjoser kan tages benfri sild. Bruges til kolde æggeretter, stegte kød eller fiskeretter eller i sandwiches.
|
|
Opskriften er vist 14496 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne