Kringle med makroner

Kringle med makroner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Kringle med makroner, billede 4 Kringle med makroner, billede 1 Kringle med makroner, billede 2 Kringle med makroner, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
50 gram Gær, frisk
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Remonce:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Fyld:
50 gram Sukat, kandiseret Sukat er kandiseret skal af citrusfrugter.

1 tsk. vejer 3.2 gram
1 spsk. vejer 9.7 gram
1 dl. vejer ca. 65 gram
50 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
50 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
   
  Pynt:
  Æggestrygelse
Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Gæren opløses i æggene og det lunkne vand, hvorefter mel tilsættes, og de øvrige ingredienser æltes til en ensartet dej, der hæver tildækket til dobbelt str. på et lunt sted ca. 1 time.

Form dejen til 2 pølser der rulles ud i bagepladens længde. Langs midten af dejen anbringes remoncen, der smøres godt ud, og ovenpå drysses rosiner sukat og de knuste makroner.

Dejens sider foldes mod midten, lidt ind over hinanden.

Anbringes på en bageplade og hæver til dobbelt str. på et lunt sted ca. 45 minutter, tildækket.

Stryges med æggestrygelsen, drysses med groft og bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 17 min.

Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.






karakterer:
Opskriften er vist 42580 gange,
og udskrevet 1488 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 18262 (4348 kcal)
KJ pr. Portion 18262 (4348 kcal)
Vægt ialt 1055 gram
Vægt pr. Portion 1055 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1731 KJ (412 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 23.2 gram
Kulhydrat 46.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-08-14 12:31:33
Har puttet cokolade i istedetfor sukat lækker kringle.....

  -   2010-05-13 17:50:07
ja, en kanon god opskrift, aldrig bagt kringle før, så fandt den opskrift her, smager godt med andet fyld i også, samt lidt mere mel, til at samle dejen.

  -   2009-11-17 09:15:07
ja en god kringle, hurtig og nem at få lagt og bagt. Jeg brugte lige lidt mere mel til at få samlet dejen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er virkelig en god kringle. En succes ved kaffebordet.

  -   2005-01-01 01:01:01
En af de bedste kringler jeg har prøvet