Struds i Sur-sød sauce
Hovedingrediens : Struds - Diverse struds Indsendt : Red : |
|
|
Strudsekødet snøres sammen til en rullesteg med den friske mynte i midten.
Varm en stegegryde op med olivenolie og brun strudsestegen på alle sider ved kraftig varme. Tilsæt hvidvin og skru ned, lad stegen simre i ca. 1 time, til centrumtemperaturen er 65-70 grader. Tag den op og lad den hvile tildækket. Varm kogelagen kraftigt op, tilsæt vineddike og lad det koge lidt ind. Tilsæt derefter rosinvinen og krydderierne. Brug evt. flere krydderier efter behag. Serveres med salat og groft brød. |
|
Opskriften er vist 7219 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne