Fettucine med svampecreme og grønne bønner
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Rist pinjekernerne på en tør pande. Kog fettucinen i en stor gryde, hæld vandet fra og hold den varm. Gør bønnerne i stand og skær dem i mindre stykker. Løg og hvidløg sauteres i olien i 3 min.
Svits champignonerne med i 1 min. Hæld vin, fløde og bouillon på panden. Bring saucen i kog, dæmp varmen og lad den simre i 10 min. Pisk ægget let sammen i en røreskål. Mens der stadig røres, tilsættes nogle skefulde af den kogende sauce. Hæld derefter æggeblandingen over i panden og rør grundigt. Herefter må saucen ikke koge, så vil ægget koagulere. Tilsæt bønner, pinjekerne, basilikum og tomater og varm det hele igennem. Smages til med salt og peber. Pastaen hældes op i varme tallerkner og saucen fordeles ovenpå. Pyntes med høvlet parmesan. Tips: Forberedelsestid i alt: 20 min Tilberedning: 20 min |
|
Opskriften er vist 9340 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2009-11-29 16:41:03 Hvor får man egentlig glutenfri fettucine henne? Det savner jeg ret meget. Venlig hilsen, Anja |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne