Spaghetti siracusani

Spaghetti siracusani, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor grøn peberfrugt
2 spsk.olivenolie
2 fedhvidløg - pressede
2x425 g.flåede tomater - fra dåse
1.5 dl.vand
2 mellemstore squash - hakkede
1 spsk.kapers - hakkede
3 spsk.sorte oliven uden sten - hakkede
2 spsk.friskhakket basilikum
 salt
 peber
500 g.spaghetti eller linguine
50 g.friskrevet parmesan - ved servering
 
Opskrift:
Peberfrugten befries for frø og frøstol og snittes i smalle strimler. Lien opvarmes på en stor pande. Hvidløget sauteres ved lav varme i ½ min. Derefter tilsættes peberfrugt og tomater, vand, squash, kapers og oliven. Koges igennem i 20 min under omrøring.

Tilsæt basilikum, salt og peber og rør saucen igennem. Imens koges pastaen i en stor gryde med rigeligt vand til den er netop mør.

Serveres i varme tallerkner med saucen ovenpå og med et godt drys parmesan.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 20 min Tilberedning 25 min





karakterer:
Opskriften er vist 7910 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu