Spaghetti siracusani
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Peberfrugten befries for frø og frøstol og snittes i smalle strimler. Lien opvarmes på en stor pande. Hvidløget sauteres ved lav varme i ½ min. Derefter tilsættes peberfrugt og tomater, vand, squash, kapers og oliven. Koges igennem i 20 min under omrøring.
Tilsæt basilikum, salt og peber og rør saucen igennem. Imens koges pastaen i en stor gryde med rigeligt vand til den er netop mør. Serveres i varme tallerkner med saucen ovenpå og med et godt drys parmesan. Tips: Forberedelsestid i alt: 20 min Tilberedning 25 min |
|
Opskriften er vist 7940 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne