Spaghetti primavera

Spaghetti primavera, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.spaghetti
150 g.friske asparges
175 g.frosne bønner
40 g.smør
1 stilkbladselleri - i skiver
150 g.frosne ærter
3.5 dl.piskefløde
50 g.friskrevet parmesan
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Spaghettien koges netop mør i en stor gryde spilkogende vand. Hældes op i en sigte, drypper godt af, og hældes tilbage i gryden. Mens spaghettien koger, skæres de friske asparges i mindre stykker. De koges i 2 min i en lille gryde kogende vand. Tages op med en hulske og lægges direkte i en skål koldt vand. Bønnerne blancheres kort i kogende vand og stilles til afkøling. Smørret smeltes på en pande, og selleriskiverne sauteres under omrøring i 2 min. Tilsæt derpå ærter og fløde, og kog videre i 3 min. Til sidst tilsættes asparges, bønner, parmesan, salt og peber. Saucen bringes i kog og simrer i 1 min. Den landes grundigt sammen med den nykogte spaghetti. Retten serveres omgående i varme pastaskåle.

Tips:

Grønsagerne kan varieres i denne opskrift: prøv med porrer, squash eller sukkerærter. Go drys f.eks med frisk dild eller basilikum. Forberedelsestid i alt: 25 min Tilberedning: 15 min





karakterer:
Opskriften er vist 8946 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu