Spaghetti primavera
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Spaghettien koges netop mør i en stor gryde spilkogende vand. Hældes op i en sigte, drypper godt af, og hældes tilbage i gryden. Mens spaghettien koger, skæres de friske asparges i mindre stykker. De koges i 2 min i en lille gryde kogende vand. Tages op med en hulske og lægges direkte i en skål koldt vand. Bønnerne blancheres kort i kogende vand og stilles til afkøling. Smørret smeltes på en pande, og selleriskiverne sauteres under omrøring i 2 min. Tilsæt derpå ærter og fløde, og kog videre i 3 min. Til sidst tilsættes asparges, bønner, parmesan, salt og peber. Saucen bringes i kog og simrer i 1 min. Den landes grundigt sammen med den nykogte spaghetti. Retten serveres omgående i varme pastaskåle.
Tips: Grønsagerne kan varieres i denne opskrift: prøv med porrer, squash eller sukkerærter. Go drys f.eks med frisk dild eller basilikum. Forberedelsestid i alt: 25 min Tilberedning: 15 min |
|
Opskriften er vist 8946 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne