Spaghetti med frisk tomatsauce

Spaghetti med frisk tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 forårsløg
4 fast og modne tomater
8 gyldte grønne oliven
2 spsk.kapers
2 fedhvidløg - pressede
0.5 tsk.tørret oregano
4 spsk.friskhakket persille
0.33 dl.olivenolie
500 g.smal spaghetti
 
Opskrift:
Forårsløgene hakkes fint. Tomaterne skæres i mindre stykker. Oliven og kapers hakkes fint. Alle ingredienserne (undtagen pastaen) kommes i en skål og blandes godt sammen. Dæk skålen til og lad blandingen trække i mindst 2 timer. Pastaen koges mør i en stor gryde spilkogende vand. Hæld vandet fra, men lad pastaen blive i gryden. Den kolde sauce hældes i gryden og der blandes omhyggeligt. Retten kan varieres ved at tilsætten den 30 g frisk basilikum.

Tips:

Forberedelstid i alt: 15 min + hviletid Tilberedning: 10-15 min





karakterer:
Opskriften er vist 8587 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-25 21:08:27
det er en meget ledt ret som smager rigtig godt