Spaghetti med frisk tomatsauce
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Forårsløgene hakkes fint. Tomaterne skæres i mindre stykker. Oliven og kapers hakkes fint. Alle ingredienserne (undtagen pastaen) kommes i en skål og blandes godt sammen. Dæk skålen til og lad blandingen trække i mindst 2 timer. Pastaen koges mør i en stor gryde spilkogende vand. Hæld vandet fra, men lad pastaen blive i gryden. Den kolde sauce hældes i gryden og der blandes omhyggeligt. Retten kan varieres ved at tilsætten den 30 g frisk basilikum.
Tips: Forberedelstid i alt: 15 min + hviletid Tilberedning: 10-15 min |
|
Opskriften er vist 8556 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2006-12-25 21:08:27 det er en meget ledt ret som smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne