Tagliatelle med asparges og krydderurter
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Pastaen koges netop mør i en stor gryde spilkogende vand. Hæld vandet fra, men lad pastaen blive i gryden. Mens pastaen koger, snittes de grønne asparges i små stykker. Smørret smeltes i en mellemstor gryde, og aspargesstykkerne sauteres i 2 min. Tilsæt persille, basilikum, fløde, salt og peber, og lad retten koge kort sammen, ca. 2 min. Parmesanosten tilsættes og der røres omhyggeligt. Til sidst hældes den kogte pasta i gryden og varmes godt igennem. sørg for, at al pastaen er dækket af sauce. Serveres i varme pastaskåle, gerne med høvlet parmesan på toppen.
Tips: Forberedelsestid i alt: 15 min Tilberedning: 15 min |
|
Opskriften er vist 5442 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne