Tagliatelle med asparges og krydderurter

Tagliatelle med asparges og krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.tagliatelle
150 g.asparges
40 g.smør
1 spsk.friskhakket persille
1 spsk.friskhakket basilikum
3.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
50 g.friskrevet parmesan
 
Opskrift:
Pastaen koges netop mør i en stor gryde spilkogende vand. Hæld vandet fra, men lad pastaen blive i gryden. Mens pastaen koger, snittes de grønne asparges i små stykker. Smørret smeltes i en mellemstor gryde, og aspargesstykkerne sauteres i 2 min. Tilsæt persille, basilikum, fløde, salt og peber, og lad retten koge kort sammen, ca. 2 min. Parmesanosten tilsættes og der røres omhyggeligt. Til sidst hældes den kogte pasta i gryden og varmes godt igennem. sørg for, at al pastaen er dækket af sauce. Serveres i varme pastaskåle, gerne med høvlet parmesan på toppen.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 15 min Tilberedning: 15 min





karakterer:
Opskriften er vist 5469 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu