Bucatini med bondesauce

Bucatini med bondesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Diverse pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
250 g.champignoner
1 aubergine
2 fedhvidløg - pressede
825 g.flåede tomater på dåse
500 g.bucatini eller spaghette
 salt
 peber
2 spsk.persille - hakket
 
Opskrift:
Skær champignonerne i skiver og auberginen i små tern. Varm olien på en pande og steg grønsagerne med hvidløg i 4 min. Tilsæt de let knuste tomater med væde og lad saucen simre under mrøring i 15 min. Mens saucen koger, koges pastaen i rigeligt saltet vand til den er netop mør. Afdryp pastaen godt i en sigte og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt saucen, hakket persille samt salt og peber. Pastaen vendes godt. Server straks i varme tallerkner.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 20 min Tilberedning: 25 min





karakterer:
Opskriften er vist 9492 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu