Bucatini med bondesauce
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Diverse pasta Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Skær champignonerne i skiver og auberginen i små tern. Varm olien på en pande og steg grønsagerne med hvidløg i 4 min. Tilsæt de let knuste tomater med væde og lad saucen simre under mrøring i 15 min. Mens saucen koger, koges pastaen i rigeligt saltet vand til den er netop mør. Afdryp pastaen godt i en sigte og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt saucen, hakket persille samt salt og peber. Pastaen vendes godt. Server straks i varme tallerkner.
Tips: Forberedelsestid i alt: 20 min Tilberedning: 25 min |
|
Opskriften er vist 9492 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne