Hurtig champignon/urte-omelet
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Lad smørret smelte på en tefalpande. Tilsæt de fintsnittede champignoner. Sauter ved middel varme. Pisk æggene sammen med hvidløget, mælken og parmesanen. Hæld denne masse over champignonerne og drys med basilikum og purløg. Drys med salt og peber og lad omeletten stivne ved svag varme i ca. 4 min. Sæt den evt. under en forvarmet grill de sidste par minutter. Serveres straks.
|
|
Opskriften er vist 23187 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne