Borgmesterkrans
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælken lunes, hældes i et fad - og heri opløses gæren. Husk gæren må ikke varmes med. Mel og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej.
Dejen rulles ud til et aflangt stykke, ikke for tykt. Fyldet, som er rørt godt sammen, smøres på. dejen deles i tre lange strimler, der rulles sammen som roulader. Disse tre strimler flettes. Sættes på en smurt plade og formes som en krans, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Pensles med ægge stryggelse og drysses med hakkede mandler. Bages i forvarmet ovn på midterste rille ved 225 grader i ca. 20 min. Tips: 852 |
|
Opskriften er vist 28029 gange,
og udskrevet 603 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne