Spansk omelet 02

Spansk omelet 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kartofler - skrællede
 salt
2 store rødløg
50 g.smør
2 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg - presset
2 spsk.persille - finthakket
4 æg - let sammenpiskede
 
Opskrift:
Skær kartoflerne i små tern og kog dem med salt i 3 min. Tag gryden af blusset og lad kartoflerne trække i gryden i 8 min. Hældes op i en si og afdryppes godt.

Hak løgene groft. Sauter løgene i smør og olie på en tefalpande ved middel varme. Tilsæt hvidløg og sauter i 8 min mens der røres jævnligt. Tilsæt kartoflerne og sauter yderligere 5 min.

Grønsagerne tages af panden og kommes i en skål. Tilsæt hakket persille og piskede æg og bland godt. Varm panden op igen og hæld æggemassen på. Dæmp varmen og dæk panden med et låg. Steg ved lav varme i 10 min. Undersiden må gerne blive brun. Stil evt. panden under en varm grill.

Omeletten er lækker sammen med oliven, strimlet salat og fintsnittet rødløg. Desuden kan den pyntes med friske krydderurter.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 20 min Tilberedning: 40 min





karakterer:
Opskriften er vist 28266 gange,
og udskrevet 539 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu