Mexicanske majspandekager med avocado
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Oprindelsesland : Mexico Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Majsmelet sigtes ned i en stor skål Sammen med mel, bagepulver, salt og sukker.
Lav en fordybning i midten.
Kærnemælk, æg og smør piskes sammen i en kande.
Hæld væsken ned i de tørre ingredienser og pisk til blandingen er jævn.
Skålen dækkes med film og stilles til side i 20 min.
Avocadofyld: Avocadoen skæres midt over på langs og stenen fjernes. Kødet tages ud og kommes i en skål. Mos det med en gaffel og tilsæt halvdelen af forårsløgene. Rør også tomat, chilisauce, citronsaft, salt og peber i. Når avocadomosen er godt blandet, stilles den i køleskabet i 20 min. Opvarm en lille oliepenslet pande og steg pandekagerne gyldne. De færdige pandekager lægges over på en tallerken og holdes varme. Når pandekagerne er færdige, fyldes de med avocadomos og foldes eller rulles sammen. Serveres med cremefraiche og drysses med de sidste hakkede forårsløg. Tips: Forberedelsestid i alt: 30 min + 20 min i køleskab Tilberedning: 20 min |
|
Opskriften er vist 28226 gange,
og udskrevet 672 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer sanne - 2010-09-27 00:45:04 Hvoe mange pandekager bliver der ca af portionen???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne