Sprøde champignonpandekager
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Mel og salt sigtes ned i en røreskål. Lav en fordybing i midten. Det sammenpiskede æg og mælk tilsættes gradvist. Der røres til dejen er helt fri for klumper. Tilsæt olie og purløg. Dejen hviler tildækket i 20 min. 1 dl dej hældes i en kande og stilles til side. 2-3 spsk af den resterende dej hældes op på en lille pande der er let smurt med olie. Drej panden, så dejen fordeles jævnt. Steges ved middel varme i 1 min. Vendes og steges gylden på den anden side. Fortsæt på samme måde med resten af dejen. De færdige pandekager stbles og holdes varme under et rent klæde.
Champignonfyld: Olien opvarmes på en pande og løget sauteres ved lav varme til det er blødt. tilsæt svampene og steg videre i 2-3 min. Fløden røres nu i sammen med salt, peber og ost. Lad fyldet køle af. De færdige pandekager lægges ud på en tallerken, en ad gangen. Læg 1 spsk champignonfyld på hver pandekage. Pensl kanterne med den tiloversblevne pandekagedej og fold dem sammen om fyldet. Fortsæt på denne måde til alle pandekagerne er fyldte. Hver enkelt pandekagepakke pensles let med dej og drysses med rasp. Bunden af en stor stegepande dækkes af olie. Opvarm olien og steg forsigtig de fylde pandekager på begge sider. De færdigstegte pandekager drypper af på fedtsugende papir. Tips: Raspen kan evt. blandes med en tredjedel fintrevet parmesan. Pandekagerne kan serveres som de er, eller måske med en god tomatsauce |
|
Opskriften er vist 9856 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Peter Pandekage Jensen - 2010-07-24 15:58:10 Smager ligesom mit mellemnavn - jeg siger bare MUMS (:(: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne