Minitærter med champignoner og ost
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til ca. 200 grader. Pensl 2 bageplader med smør eller olie.
Smelt smørret på en stor pande. Tilsæt hvidløg og champignoner. Steg ved middel varme til svampene er møre og al væden er fordampet. Tag panden af blusset og afkøl. Den snittede røde peber røres i. Bland cremefraiche, sennep og ost i en lille røreskål og rør omhyggeligt. Udstik 12 cirkler med en diameter på 14 cm af den udrullede butterdej. Læg så ostemassen på de 6 cirkler, men efterlad en kant på ca. 1 cm. Fordel også champignonblandingen på de 6 cirkler. Drys den resterende ost over. Pensl kanterne med æg, og læg de sidste 6 cirkler ovenpå. Kanterne trykkes sammen med en gaffel. Til sidst pensles de små tærter med æg, og den sidste smule ost drysses på. Læg forsigtigt tærterne over på bagepladen og bag i 20 min indtil de er smukt hævede og lysebrune. Tips: Forberedelsestid i alt: 40 min Tilberedning: 30 min |
|
Opskriften er vist 22435 gange,
og udskrevet 610 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Nfo - 2014-01-18 20:24:49 Hej, Jeg vil høre om jeg kan lave en større portion og evt. fryse eller sætte dem på køl og opvarme dem i ovnen inden de serveres? wic85 - 2005-01-01 01:01:01 de er rigtig gode, jeg forsøgte at komme lidt spinat i nogle af mine, og det var også bare kanont. men så skal man huske salt, og lidt ekstra hvis det er til spinat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne