Cajun kartoffelbåde
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Créole Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til ca. 200 grader. Hæld ca. 1 cm olie i bunden af et ildfast fad og stil det i ovnen til olien er gennemvarm (omkring 5 min). Skær kartoflerne i både og vend dem i krydderimixen til de er helt dækkede. Kom kartoffelbådene ned i den varme olie og bland grundigt. Bages i 25-30 min indtil de er gyldne. Vend dem af og til. Når kartoflerne er færdige, skal de dryppe af på fedtsugende papir.
Serveres brandvarme med f.eks. tomatsalsa og cremefraiche. Tips: Du kan lave din egen cajun krydderimix således: 1 spsk hvidløgspulver, 1 spsk løgpulver, 2 tsk henholdsvis hvidt og sort kværnet peber, 2 tsk tørret timian, ½ tsk tørret oregano og 1½ tsk cayenneperb. Alle ingredienser puttes i et glas som rystes grundigt. |
|
Opskriften er vist 26189 gange,
og udskrevet 367 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (35 stemmer) |
|
Kommentarer conny - 2005-01-01 01:01:01 supergode kartofler, dog bruger jeg ikke tørrede krydderier men friske, og det gør det meget bedre synes jeg. Både med frisk oregano og timian, og friske hvidløg småtskåret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne