Spinatkroketter med kold yoghurtsauce
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Kog risene i en stor gryde vand til de er møre. Derpå hældes kogevandet fra, de skylles hurtigt i koldt vand og drypper af. Mix risene med begge slags ost, to af æggene, hvidløg, citronskal, spinat og dild i en stor skål. Med fugtige hænder formes massen til ca. 18 små aflange kroketter. Læg dem på en bakke, og stil dem i køleskabet i mindst en halv time. Fordel raspen på et stykke bagepapir. Dyp kroketterne i de sammenpiskede æg, og rul dem dernæst forsigtigt i raspen. Ryst dem let for at fjerne overskydende rasp, og stil dem igen i køleskabet i en halv time.
Kold yoghurtsauce: rør yoghurten sammen med mynten, citronsaft, salt og peber. Dæk saucen til og lad den trække i køleskabet indtil servering. Varm olien op i en tykbundet sauterpande. Sænk forsigtigt nogle få kroketter ad gangen ned i den varme olie. Brug en tang eller en hulske. Kroketterne skal stege til de er gyldne og sprøde, ca. 2-3 min. De drypper af på fedtsugende papir. Kan serveres varme eller afkølede sammen med den kolde yoghurtsauce. Tips: Forberedelsestid i alt: 50 min + 1 t. i køleskab Tilberedning: 25 min |
|
Opskriften er vist 13685 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne