Grønsagsomelet med pitabrød

Grønsagsomelet med pitabrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 små rødbeder - skrællede og revne
2.5 tsk.frisk og reven ingefær
2 fedknuste hvidløg
1 tsk.riseddike
1 tsk.sesamolie
4-5 tsk.sojasauce
2 finthakkede forårsløg
 et par dråber tabasco
3 spsk.jordnøddeolie
1 løg i tynde skiver
1 rød peber i strimler
1 mellemstor gulerod - skrællet og revet
4 bok choy blade i mindre stykker
2 tsk.hakket frisk koriander
1 spsk.sød chilisauce
3 æg - let sammenpiskede
1 spsk.majsmel
8 pitabrød
 
Opskrift:
Bland rødbederne, 1 tsk. ingefær, og halvdelen af de knuste hvidløgsfed, riseddiken, sesamolien, 1 tsk. sojasauce, forårsløgene og tabascoen i en røreskål. Pisk det godt sammen.

Varm halvdelen af jordnøddeolien i en wok eller en sauterpande. Tilsæt løget og det resterende hvidløg, og lad det stege i et par min ved middel varme.

Bland derefter rød peber, gulerod, bok choy, det sidste ingefær samt chilisaucen i. Lad blandingen stege endnu et par minutter til grønsagerne netop er møre. Hæld så det hele over i en skål og lad det køle lidt af.

Mens det afkøles blandes æg, majsmel og den sidste del sojasauce i en anden skål. Til sidst piskes æg og grønsagsblanding grundigt sammen. Opvarm den resterende olie i en sauterpande. En fjerdedel af blandingen hældes på panden, så den danner en tyk pandekage. Den steges 1-2 min på hver side, og proceduren gentages med resten af blandingen. Rist pitabrødene let på begge sider. Overskydende væske hældes fra den allerede tilberedte rødbedeblanding.

Pitabrødene lægges på hver sin tallerken, og de små omeletter placeres ovenpå. Garner med skefulde af rødbedeblandingen, og pynt evt. med gul peberfrugt.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 50 min Tilberedning: 20 min





karakterer:
Opskriften er vist 10355 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu