Grønsagsomelet med pitabrød
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Bland rødbederne, 1 tsk. ingefær, og halvdelen af de knuste hvidløgsfed, riseddiken, sesamolien, 1 tsk. sojasauce, forårsløgene og tabascoen i en røreskål. Pisk det godt sammen.
Varm halvdelen af jordnøddeolien i en wok eller en sauterpande. Tilsæt løget og det resterende hvidløg, og lad det stege i et par min ved middel varme. Bland derefter rød peber, gulerod, bok choy, det sidste ingefær samt chilisaucen i. Lad blandingen stege endnu et par minutter til grønsagerne netop er møre. Hæld så det hele over i en skål og lad det køle lidt af. Mens det afkøles blandes æg, majsmel og den sidste del sojasauce i en anden skål. Til sidst piskes æg og grønsagsblanding grundigt sammen. Opvarm den resterende olie i en sauterpande. En fjerdedel af blandingen hældes på panden, så den danner en tyk pandekage. Den steges 1-2 min på hver side, og proceduren gentages med resten af blandingen. Rist pitabrødene let på begge sider. Overskydende væske hældes fra den allerede tilberedte rødbedeblanding. Pitabrødene lægges på hver sin tallerken, og de små omeletter placeres ovenpå. Garner med skefulde af rødbedeblandingen, og pynt evt. med gul peberfrugt. Tips: Forberedelsestid i alt: 50 min Tilberedning: 20 min |
|
Opskriften er vist 10355 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne