Majs-chowder

Majs-chowder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
90 g.smør
2 store løg - finthakkede
1 fedhvidløg - presset
2 tsk.spidskommenfrø
1 l.grønsagsbouillon
2 mellemstore kartofler i terne
500 g.majs
3 spsk.friskhakket persille
125 g.revet Cheddarost eller lignende ost
 salt
 friskkværnet sort peber
3 spsk.piskefløde
2 spsk.klippet purløg (ved servering)
 
Opskrift:
Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt de hakkede løg og lad dem simre ved middel varme i 5 min, eller til de er gyldne. Tilsæt hvidløg og spidskommen og lad det koge i 1 min under stadig omrøring. Tilsæt grønsagsbouillonen og bring den i kog. Kom kartoflerne i gryden og skru ned for varmen. Lad suppen simre uden låg i 10 min.

Tilsæt nu majskerne og persille, og lad suppen småkoge i 10 min igen. Vend så forsigtigt den revne ost og fløden i, og smag til med salt og peber. Rør omhyggeligt ved svag varme til osten er smeltet.

Serveres omgående, drysset med klippet purløg.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 15 min
Tilberedning: 30 min





karakterer:
Opskriften er vist 14441 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu