Majs-chowder
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en tykbundet gryde.
Tilsæt de hakkede løg og lad dem simre ved middel varme i 5 min, eller til de er gyldne.
Tilsæt hvidløg og spidskommen og lad det koge i 1 min under stadig omrøring.
Tilsæt grønsagsbouillonen og bring den i kog.
Kom kartoflerne i gryden og skru ned for varmen.
Lad suppen simre uden låg i 10 min.
Tilsæt nu majskerne og persille, og lad suppen småkoge i 10 min igen. Vend så forsigtigt den revne ost og fløden i, og smag til med salt og peber. Rør omhyggeligt ved svag varme til osten er smeltet. Serveres omgående, drysset med klippet purløg. Tips: Forberedelsestid i alt: 15 min Tilberedning: 30 min |
|
Opskriften er vist 14441 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne