Karrysuppe 02
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : nick Indsendt : Red : |
|
|
Løg svitses med karry vand fløde tomater og bouillon tilsættes - simrer 15-20 min.
Tilsæt ituskårne ferskner og saft samt rejer og rejesaft.
Varm langsomt op - må ikke koge.
Serveres med flutes
Tips: Serveres som forret |
|
Opskriften er vist 27147 gange,
og udskrevet 577 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer MiG - 2005-01-01 01:01:01 Det er en mærkelig forklaring! cecilie - 2005-01-01 01:01:01 det er super lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne