Fløderuller med nødder
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : |
|
|
Hak nødderne, kom sukker, smør og sirup i en gryde og varm det til kogepunktet, tilsæt nødder og mel og rør det i. Lad det bage sammen i 2 min. tag gryden af og lad dejen køle lidt af.
Del dejen i 16 kugler, der sættes på en bageplade belagt med bagepapir, tryk dem flade og sørg for, at der er god afstand imellem dem, da de løber ud og bliver dobbelt så store. Bag kagerne på midterste rille ved 200 grader i 4-7 min til de er gyldne. Lad dem stå et øjeblik og rul dem så til ruller. Bliver de så stive, at du ikke kan rulle dem, så sæt dem et øjeblik i ovnen igen, til de er bøjelige og varme igen. Pisk fløden, tag lidt fra til pynt. Hak chokoladen, bland halvdelen i flødeskummet og gem resten til pynt. Fyld rullerne med det kolde flødeskum og til slut pyntes med lidt flødeskum, der er sprøjtet igennem en tylle. Drys lidt chokolade på. Dejen kan holde sig tre uger i køleskabet, tildækket. |
|
Opskriften er vist 17041 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil Jensen - 2020-10-27 13:47:04 Fint opskrift let at arbejde med |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne