Kartoffel-curry med ærter
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Indien Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skæres i store tern. Sennepsfrøene ristes på en tør pande til de begynder at poppe. Tilsæt ghee, løg, hvidløg og ingefær og sauter det under omrøring til løget er blødt. Tilsæt gurkemeje, salt, peber, chili, spidskommen, garam masala og kartoffeltern. Rør til kartoflerne er helt dækket til af krydderier. Tilsæt nu vandet. Retten småkoger under låg i 15-20 min, eller til kartoflerne er netop møre. Nu blandes ærterne i, og retten koger idere i 3-5 min eller til al væden er opsuget. Den friske mynte røres i, og curry'en serveres brændvarm.
Tips: Forberedelsestid i alt: 20 min Tilberedning: 35 min |
|
Opskriften er vist 16910 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne