Middelhavspasta
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Kog spaghettien efter pakkens anvisninger, men udelad salt. Pil rejerne. Hak hvidløg, løg og urter fint. Hak chilifrugten og pres citronen.
Opvarm hønsebouillonen i en wok eller på en pande. Tilsæt hvidløg og løg og lad det koge ca. 2 min. under omrøring.
Tilsæt rejer, persille, basilikum, citronsaft og chilifrugt. Rør rundt ca. 5 min.
Lad spaghettien løbe af i et dørslag og fordel den på tallerkener. Garnér med rejer og koriander og servér straks.
Tips: Pr. portion: Kalorier 248 = 1045 kilojoule. Kylhydrat 26 g. Protein 32 g. Fedt 2 g (8%). Fibre 1 g. |
|
Opskriften er vist 11822 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne