Jordbærtærte 04
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Mormor Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
tænd ovnen på 190 gr eller 170 gr ved varmluft.
æg og sukker piskes tykt og skummende "og uden knas". olien piskes i i en tynd stråle og slutter med 1-2 min piskning. læg håndmixer eller pisker væk og brug en rørepind eller grydeske til at færdiggøre dejen - for megen piskning med mel gør dejen tung. bland kokosmel, hvedemel og bagepulver og vend det i dejen med let hånd sammen med de delte jordbær. kom dejen i en springform ca. 23 cm. i diameter foret med bagepapir og drys øverst med mandelflager og strøsukker. sæt kagen i ovnen og bag 30-40 minutter. prøv med en tandstik om kagen er bagt. der må ikke hænge noget dej ved. hvis kagen bliver for mørk så læg et stk smørrebrødspapir oven på. Kagen er meget lækker som friskbagt og kan opbevares flere dage i en plastpose uden at blive tør. hvis man ønsker det kan der serveres pisket fløde til. Velbekomme. Tips: Andre friske bær i småstykker eller ananasstykker fra dåse eller ca 4 spsk. abrikosgrød er også godt fyld |
|
Opskriften er vist 35614 gange,
og udskrevet 449 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-05-15 18:17:31 Den smager ikke af ret meget. Efter 40 min var den stadig rå midt i, den fik dobbelt så længe som anvist. Måske smør i stedet for olie ville smage af mere. Sofie - 2007-09-19 15:29:06 Den smager godt nok, men den ser ikke særlig appetitlig ud... Nete - 2005-01-01 01:01:01 Super god! smager også godt, hvis man blander lidt andre bær i... :) super god.. familien elsker den! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne