Bagte kartoffelskaller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Iben Indsendt : |
|
|
Vask bagekartoflerne grundigt. Kog dem hele til de er møre. Skær dem over på langs og derefter over på midten. Tag kødet ud af kartoflen, så der stadig hænger sidder lidt kød ved. Læg dem først på en bageplade m. bagepapir m. skallen opad. Pensl dem med smør og drys med salt. Bag dem i ovnen i ca. 8 min. v. 200 grader. Tag dem ud, vend dem, pensl dem igen med smør, drys med salt og hakket persille og sæt dem igen i ovnen i ca. 8 min. ved 200 grader. Tages ud når de er tilpas sprøde i kanten.
Tips: Serveres til alt slags kød. Et rigtig lækkert alternativ til den almindelige kartoffel. |
|
Opskriften er vist 18803 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne