Tyrkisk gulerodssalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og riv gulerødderne groft. Varm olivenolien op på en pande, og varm gulerødderne heri et par minutter. De skal ikke stege, men blot få smag og varme. Tag dem af varmen og bland dem med yoghurt, krydderier og hvidløg. Salaten bliver lidt tynd i det. Det skal den være, men hvis man foretrækker en fastere salat, kan man bruge græsk yoghurt. Lad salaten trække mindst en halv time i køleskabet.
|
|
Opskriften er vist 14401 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne