Rabarberskum

Rabarberskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.vinrabarber
0.5 dl.vand
250 g.sukker
5 Husblas, blade
2 æggehvider
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Skær de skyllede rabarberstilke i mindre stykker og kom dem i en gryde med vand og sukker. Kog dem møre.

Læg husblasen i koldt vand.

Purer rabarberblandingen. Knug husblasen fri for vand og kom den direkte i den varme rabarberpuré, mens der røres – den smelter med det samme. Lad mosen svale af.


Pisk æggehvider og fløde til skum hver for sig. Gem lidt flødeskum til pynt og vend resten i rabarberpuréen sammen med de piskede æggehvider. Kom blandingen i portionsglas eller i en serveringsskål.

Pynt med flødeskum før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 9370 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu