Rabarbertiramisu - Rabarber tiramisu
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarbermos:
Skyl rabarberne og snit dem i stykker. Put dem i en gryde med vand og sukkeret, kog det og rør det til mos. Køl det af. Rør Baileys i den kolde rabarbermos. Flødeskum: Pisk fløden stiv med sukkeret. Creme: Rør Baileys i mascarponen og bland det med flødeskum. I bunden af en skål, lægges et lag Ladyfingers og dryp halvdelen af Baileys over. Efterfølgende fordeles halvdelen af rabarbermosen så halvdelen af cremen. Derpå et lag Ladyfingers og derpå den sidste creme som dækkes med resten af rabarbermosen. Sæt Tiramisuen i køleskabet og lad det køle af i ca. 2 timer. |
|
Opskriften er vist 24535 gange,
og udskrevet 755 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne