Rabarberparfait - Rabarber parfait

Rabarberparfait - Rabarber parfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.rabarber
2 dl.sukker
0.5 Vaniljestang
1.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Skær de skyllede rabarberstilke i centimeter-lange stykker, bland dem i en ovnfast skål med sukker og vanillekorn, og stil skålen tildækket i den 150° varme ovn i ½ time.
Lad blandingen afkøle lidt og purer den i blenderen.

Kom pureen i en egnet form og stil den i fryseren i ca. 2 timer til massen er halvfrossen.

Pisk den igennem og bland den omhyggeligt med den stiftpiskede fløde.

Sæt denne parfaitmasse tildækket tilbage i fryseren i mindst 4 timer.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarberparfait

karakterer:
Opskriften er vist 12487 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Skal der ikke æg i en parfait...?