Rabarberparfait - Rabarber parfait
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Skær de skyllede rabarberstilke i centimeter-lange stykker, bland dem i en ovnfast skål med sukker og vanillekorn, og stil skålen tildækket i den 150° varme ovn i ½ time.
Lad blandingen afkøle lidt og purer den i blenderen. Kom pureen i en egnet form og stil den i fryseren i ca. 2 timer til massen er halvfrossen. Pisk den igennem og bland den omhyggeligt med den stiftpiskede fløde. Sæt denne parfaitmasse tildækket tilbage i fryseren i mindst 4 timer. |
|
Opskriften er vist 12487 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer helle - 2005-01-01 01:01:01 Skal der ikke æg i en parfait...? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne