Pighvar med kammuslinger og black tiger rejer
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Kilde : Halfdan.dk Indsendt : |
|
|
Fisken skæres i passende stykker, de rå rejer pilles og deles på langs,
fjern evt. tarmen (den sorte streng) fra rejerne. Kartofler og løg skæres
i tern. Løg, kartofler og rejer svitses i smør, krydres med salt/peber.
Kammuslingerne tilsættes og vendes et kort øjeblik. Hvidvin og fløde
tilsættes, retten simrer videre i ca. 10 min. Fisken tilsættes og retten
simre yderligere i ca. 3 min. saucen kan evt. jævnes. Der drysses med
purløg inden den serveres.
Tilbehør: Et godt madbrød Evt. en god salat |
|
Opskriften er vist 17459 gange,
og udskrevet 452 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne