Pighvar med kammuslinger og black tiger rejer

Pighvar med kammuslinger og black tiger rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandKilde : Halfdan.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.pighvar (anden fast fisk kan bruges)
200 g.Black tiger rejer (rå)
150 g.kammuslinger uden rogn
250 g.kartofler
100 g.løg
2 dl.fløde
2 dl.hvidvin
 purløg efter smag
 salt
 peber
 smør
 
Opskrift:
Fisken skæres i passende stykker, de rå rejer pilles og deles på langs, fjern evt. tarmen (den sorte streng) fra rejerne. Kartofler og løg skæres i tern. Løg, kartofler og rejer svitses i smør, krydres med salt/peber. Kammuslingerne tilsættes og vendes et kort øjeblik. Hvidvin og fløde tilsættes, retten simrer videre i ca. 10 min. Fisken tilsættes og retten simre yderligere i ca. 3 min. saucen kan evt. jævnes. Der drysses med purløg inden den serveres.

Tilbehør:
Et godt madbrød Evt. en god salat





karakterer:
Opskriften er vist 17459 gange,
og udskrevet 452 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu