Rombo all'acqua pazza (pighvar)

Rombo all'acqua pazza (pighvar), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pighvar i fileter (ca. 800 gram)
4 mellemstore kartofler
4 tomater eller 10 cherrytomater
1 stilkbladselleri
1 dl.olivenolie
1 fedhvidløg
6-8 bladefrisk basilikum
 salt
 evt.1 peperoncino (chili)
 
Opskrift:
Skær de skrællede kartofler i tynde skiver og læg dem i lag i en aflang gryde eller bradepande med låg. Pighvarfileterne lægges oven på kartoflerne, og til sidst tilsættes vand, så det hele er halvt dækket. Skær tomaterne i kvarte eller halv, tilsæt dem og den hakkede selleristilk, salt og olie. Læg låg på og lad det simre i 10 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 9866 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu