Rombo all'acqua pazza (pighvar)
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : Red : |
|
|
Skær de skrællede kartofler i tynde skiver og læg dem i lag i en aflang gryde eller bradepande med låg. Pighvarfileterne lægges oven på kartoflerne, og til sidst tilsættes vand, så det hele er halvt dækket. Skær tomaterne i kvarte eller halv, tilsæt dem og den hakkede selleristilk, salt og olie. Læg låg på og lad det simre i 10 minutter.
|
|
Opskriften er vist 9866 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne