Braiseret pighvar
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Stik huller i citronen med en strikkepind, og kog citronen med sukker, salt og vand på fuldt blus til den er så blød, at den kan trykkes sammen.
Del citronen i to, tag kødet ud og skær citronskallen i grove strimler. Sellerien steges i brunet smør i en gryde. Pighvaren renses, ordnes og skæres i trekantede stykker som brunes på begge sider. De gyldenstegte stykker af pighvar lægges ovenpå sellerien, lidt vand tilsættes og bages i gryden ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. Til saucen smeltes smør i en lille gryde - plukket persille og citronen tilsættes, og saucen hældes over pighvaren ved servering. |
|
Opskriften er vist 46834 gange,
og udskrevet 753 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne