Rimet pighvar
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : Red : |
|
|
Pighvar uden ben og skind drysset med lidt salt og sukker - og trækker i et par timer på køl.
De skrællede jordskokker skæres i tynde skiver, som ristes hårdt af på pande. Tilsæt fiskefond og reducér saucen. Jævn saucen med smør og tilsæt estragon og trøffelolie. Pighvarfileten deles i 6 stykker, pensles med smørret og lunes let. Anret pighvarren på toppen af jordskokkerne. |
|
Opskriften er vist 11537 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne