Pighvar farseret med Valrhona
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : Red : |
|
|
Pighvaren udskæres i fire flotte fileter. De store fileter skæres til og gemmes. Fiskekødet og de to små fileter blendes sammen med æg, fløde og den knuste chokolade samt salt og peber.
Fordel farsen på pighvarfileterne, og så er de klar til at gå i ovnen i 8 min. ved 200 grader.
Fiskefond og fløde koges ned, og kaffen tilsættes. Saucen smages til med brun farin, salt og peber.
Lige inden servering skummes saucen op til cappuccino. Rod-urterne renses og skæres i tynde strimler og koges sammen med fløde og hvidvin i ca. 10 min på en pande. Vælg selv en kartoffel efter egen smag.
Marcipan røres til grød med mælk; den må ikke klumpe. Æggehvider og flormelis piskes stift i mellemtiden. Marcipanmasse og de stift piskede æggehvider vendes sammen. Herefter smøres massen ud på en bageplade med en palet. Fragilité bages i ovnen i ovnen ved 8-10 min. ved 200 grader.
Fløden varmes op, og den hvide chokolade smeltes med. Creme fraiche og skallen fra appelsinen vendes ved. Appelsin og den afkølede chokolade masse vendes sammen og sættes i køleskabet, til det har sat sig.
Hindbær og sukker koges sammen og sigtes til en pæn coulis. Når coulisen er afkølet, bruges den til at marmorere chokolademoussen.
Chokoladecremen smøres på fragilité-bunden. Bunden rulles til roulade og sættes i køleskabet. Fragilitéen kan udskæres til et højt flot tårn og pyntes med coulis og bær. |
|
Opskriften er vist 8190 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne