Flødepocheret pighvar med stegte vinterurter
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pighvaren renses og deles i fire stykker. Lagen blandes og koges lidt ned, hvorefter pighvaren lægges i og pocheres (småkoger) i ca. 8 minutter, til den er mør.
De rensede grøntsager skæres i tern og ristes i olivenolie ved svag varme og under låg, så al kraften beholdes i gryden. Til sidst tilsættes hakket persille. |
|
Opskriften er vist 27937 gange,
og udskrevet 689 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-02-15 13:34:33 Mindre pighvar kan også bruges, der skal blot beregnes 1 stykke pr. person |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne