Hvidkålssuppe på en ny måde
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt af : Bente.P Indsendt : Red : |
|
|
Skær løgene i tynde skiver.
Rens porrerne og skær dem i skiver.
Skær stokken af hvidkålen og skær resten i grove terne (ca. 2X2 cm.).
Svits alle tre dele i olie og tilsæt bouillon og basilikum.
Bring suppen i kog og lad det koge ca. 15 min.
Tilsæt spaghetti i mindre stykker.
Lad suppen koge yderligere ca. 10 min. kom tomatpuré samt fløde i suppen - kog op og smag til med salt og peber.
Tips: Serveres med revet ost og groft brød. |
|
Opskriften er vist 26390 gange,
og udskrevet 770 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer KURT - 2013-02-20 16:48:24 Prøv en kød variation- magert hakket oksekød-giver masser af kraft og smag Else - 2007-02-05 21:01:56 en god og mættende suppe - jeg ristede en skive rugbrød til Bente.p - 2005-01-01 01:01:01 Der skal kun bruges ½ hvidkål i retten Bente.P - 2005-01-01 01:01:01 Der skal kun ½ hvidkål i retten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne