Hvidkålssuppe på en ny måde

Hvidkålssuppe på en ny måde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente.P

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 store løg
2-3 porrer
1 hvidkål
3-4 spsk.olie
1.5-2 l.bouillon
1 tsk.basilikum
125 g.spaghetti
1.5 dl.tomatpuré
2 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær løgene i tynde skiver. Rens porrerne og skær dem i skiver. Skær stokken af hvidkålen og skær resten i grove terne (ca. 2X2 cm.). Svits alle tre dele i olie og tilsæt bouillon og basilikum. Bring suppen i kog og lad det koge ca. 15 min. Tilsæt spaghetti i mindre stykker. Lad suppen koge yderligere ca. 10 min. kom tomatpuré samt fløde i suppen - kog op og smag til med salt og peber.

Tips:

Serveres med revet ost og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 26358 gange,
og udskrevet 770 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-20 16:48:24
Prøv en kød variation- magert hakket oksekød-giver masser af kraft og smag

  -   2007-02-05 21:01:56
en god og mættende suppe - jeg ristede en skive rugbrød til

  -   2005-01-01 01:01:01
Der skal kun bruges ½ hvidkål i retten

  -   2005-01-01 01:01:01
Der skal kun ½ hvidkål i retten